Lola the Green Aardvark

Over ons

Lola The Green Aardvark, gelegen in het populaire Amsterdam Oost dichtbij het Tropenmuseum, Artis en de befaamde Dappermarkt.

Lola the Green Aardvark is een foodbar hetgeen als een kwaliteits koffie, wijn, ambachtelijk bier en cocktailbar met eetgelegenheid kan worden gezien.

Dit eigentijds buurtcafé, met een prachtig terras en uitzicht op het water, biedt de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te genieten van de lunch, borrel, kleine avondgerechten en tapas (bites).

De huiselijke en ongedwongen sfeer die Lola uitstraalt zal bijdragen aan een onvergetelijk bezoek waar je oude en nieuwe vrienden kunt ontmoeten.

De koffie is lokaal gebrand van Pelican Rouge, een van de beste koffiebranderijen in Nederland. We serveren diverse fair trade thee en daarnaast ook allerlei soorten speciale kruidenthee uit Iran.

Onze bieren bestaan uit een selectie van lokaal en Europees gebrouwen bier, waaronder populaire ambachtelijke Amsterdams pilseners. Wijnen die speciaal voor iedere gelegenheid voor Lola geselecteerd worden. Biologische wijnen spelen een voorname rol bij deze selectie.

Niet te vergeten de bekende en beroemde cocktails (Getto Food and Drinks) die met veel liefde gemaakt worden. Daarnaast een selectie van “home -infused” gedistilleerd die een geheel nieuwe en natuurlijke smaak toevoegen.

Onze kaart bevat diverse huisgemaakte bites van warme sandwiches tot warme snacks die met liefde gemaakt zijn. Ook serveren wij een heerlijk kaasplankje geselecteerd door  onze ambachtelijke kaasboer. Verder zullen eigen gemaakte taarten deel uitmaken van een dagelijks wisselend aanbod.

De producten zijn seizoensgebonden en worden zoveel mogelijk ingekocht op de lokale markt. Er gaat bijzondere aandacht uit naar de zero waste principe en het proberen zoveel mogelijk Co2 neutraal te zijn.

Het motto is delen en genieten.

Lola the Green Aardvark houdt van de natuur. De groene en schitterende tuin is een oase in onze prachtige stad Amsterdam.

Een plek waar je kunt relaxen en de geuren en kleuren kunt opnemen van bloemen en planten.  Het geluid van zingende vogels en de natuurlijke habitat van bijen en vlinders zal hier zeker worden aangemoedigd.

Het winterterras met verwarming en verlichting zal ook dienstdoen om heerlijke eigengemaakte Glühwein en geroosterde kastanjes te serveren.

Er is plaats voor zeker 85 gasten en ook beschikbaar voor privéfeestjes en partijen.

Openingstijden

Maandag    Gesloten

Dinsdag      16:00 – 0:00

Woensdag  16:00 – 0:00

Donderdag 16:00 – 0:00

Vrijdag        16:00 – 0:00

Zaterdag     14:00 – 0:00

Zondag       14:00 – 0:00

Route naar Lola

Phone

+31 20 7370862

Mail

info@lolathegreenaardvark.nl

Contact

Mauritskade 100 A-h 1093 RR Amsterdam