Lola the Green Aardvark

Over ons

Lola The Green Aardvark, gelegen in het populaire Amsterdam Oost dichtbij het Tropenmuseum, Artis en de befaamde Dappermarkt.

Lola the Green Aardvark is een foodbar hetgeen als een kwaliteits koffie, wijn, ambachtelijk bier en cocktailbar met eetgelegenheid kan worden gezien.

Dit eigentijds buurtcafé, met een prachtig terras en uitzicht op het water, biedt de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te genieten van de lunch, borrel, kleine avondgerechten en tapas (bites).

De huiselijke en ongedwongen sfeer die Lola uitstraalt zal bijdragen aan een onvergetelijk bezoek waar je oude en nieuwe vrienden kunt ontmoeten.

Afhaalmenu

Onze chef Robert heeft een heerlijk Indonesisch menu samengesteld. Het afhaalmenu is te bestellen van woensdag tot en met zondag. 

Bestellen kan telefonisch vanaf 15:00 uur +31 20 7370862 via email info@lolathegreenaardvark.nl of kom gewoon gezellig langs.

 De koffie is lokaal gebrand van Pelican Rouge, een van de beste koffiebranderijen in Nederland. We serveren diverse fair trade thee en daarnaast ook allerlei soorten speciale kruidenthee uit Iran.

Onze bieren bestaan uit een selectie van lokaal en Europees gebrouwd bier, waaronder populaire ambachtelijke Amsterdams pilseners. Wijnen die speciaal voor iedere gelegenheid voor Lola geselecteerd worden. Organische wijnen spelen een voorname rol bij deze selectie.

Niet te vergeten de bekende en beroemde cocktails (Getto Food and Drinks) die met veel liefde gemaakt worden. Daarnaast een selectie van “home -infused” gedistilleerd die een geheel nieuwe en natuurlijke smaak toevoegen.

De kaart bevat een laat ontbijt, brunch, borrelhapjes en een wisselend menu van tapas en kleine wereld gerechten die makkelijk te delen zijn.

Verder zullen eigen gemaakte taarten en verse hartigheden deel uitmaken van een dagelijks wisselend aanbod.

De producten zijn seizoen gebonden en worden zoveel mogelijk ingekocht op de lokale markt. Er gaat bijzondere aandacht uit naar de zero waste principe en het proberen zoveel mogelijk Co2 neutraal te zijn.

Het motto is delen en genieten.

Lola the Green Aardvark houdt van de natuur. De groene en schitterende tuin is een oase in onze prachtige stad Amsterdam.

Een plek waar je kunt relaxen en de geuren en kleuren kunt opnemen van bloemen en planten.  Het geluid van zingende vogels en de natuurlijke habitat van bijen en vlinders zal hier zeker worden aangemoedigd.

Het winterterras met verwarming en verlichting zal ook dienstdoen om heerlijke eigengemaakte Glühwein en geroosterde kastanjes te serveren.

Er is plaats voor zeker 85 gasten en ook beschikbaar voor privéfeestjes en partijen.

Openingstijden

Maandag    Gesloten

Dinsdag      Gesloten

Woensdag  12:00 – 23:00

Donderdag 12:00 – 23:00

Vrijdag        12:00 – 00:00

Zaterdag     12:00 – 00:00

Zondag       12:00 – 23:00

Route naar Lola

Phone

+31 20 7370862

Mail

info@lolathegreenaardvark.nl

Contact

Mauritskade 100 A-h 1093 RR Amsterdam